Instalare / Montaj aer conditionat in sectorul 6

Instalare / Montaj aer conditionat in sectorul 6 Vanzari, Montaj si service aer conditionat
Bun venit

ServInstal PMC va ofera atat confortul climatic cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin urmatoarele servicii si anume: vanzarea, montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat, igienizarea aparatelor de climatizare, service si consiliere in folosirea aparatelor de aer conditionat.


Instalare / Montaj aer conditionat in sectorul 6 - Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

Montaj / Instalare aer conditionat in sectorul 6

Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

 
ServInstal PMC este o firma specializata in vanzarea, montarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat.

 

Cautati montaj aer conditionat in Bucuresti sectorul 6 ? Ati ajuns unde trebuie. Frigotehnisti cu experienta in domeniu, va stau la dispozitie pentru orice tip de montaj pentru aparatele de aer conditionat din sectorul 6, Bucuresti.


Pentru aparate de aer conditionat din sectorul 6, ServInstal PMC va ofera montaj de specialitate. Va invitam sa apelati la ServInstal PMC pentru montaj aer conditionat in sector 6  si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.


Daca locuiti in sector 6  si va confruntati cu o problema a aparatului dumneavoastra de aer conditionat, nu ezitati sa ne contactati.


Oferim montaj aer conditionat in sector 6 Bucuresti.

 

Pentru instalari sau montaj apelati la nr de tel: 0310-052-052

 

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciul Suport Clienți & Call Center, facilitând accesul la informațiile generale despre produsele și serviciile noastre prin acordarea de asistență în mod rapid, profesionist și eficient. Acest serviciu poate fi accesat de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00, apelând numărul de telefon 0310-052-052 (apel cu tarif normal în toate rețelele).

Totodată, prin intermediul serviciului SMS Alert, confirmăm imediat programarea dumneavoastră, furnizându-vă într-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua și ora la care reprezentanții noștri se vor deplasa la adresa indicată. Pe lângă faptul că veți avea posibilitatea de a consulta oricând aceste informații, în ziua precedentă programării vă vom reaminti aceste detalii printr-o nouă notificare.  

 

Suntem pregatiti sa efectuam montaj aer conditionat in sector 6, Bucuresti pentru urmatoarele marci:

Vanzari, montaje si service de aer conditionat in:

Vanzari, instalari si reparatii pentru aparatele de aer conditionat in judetul:

Instalare / Montaj aer conditionat in sectorul 6 - Comenturi montaje si service aer conditionat

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

 

Servicii Aer Conditionat