APARATE DE AER CONDITIONAT GREE

VANZARI AER CONDITIONAT Vanzari, Montaj si service aer conditionat
Bun venit

ServInstal PMC va ofera atat confortul climatic cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin urmatoarele servicii si anume: vanzarea, montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat GREE, igienizarea aparatelor de climatizare GREE, service si consiliere in folosirea aparatelor de aer conditionat GREE.


VANZARI AER CONDITIONAT - Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

APARATE DE AER CONDITIONAT GREE

 

ServInstal PMC este o firma specializata in vanzarea, montarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat GREE.

 

APARATE DE AER CONDITIONAT GREE

Aer conditionat Gree Bora

Aer conditionat Gree Fairy

Aer conditionat Gree tip Caseta de Tavan

Aer conditionat Gree tip Duct

 


 

 

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va punem la dispozitie serviciului SMS Alert, confirmam imediat programarea dumneavoastra, furnizundu-va intr-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua si ora la care reprezentantii nostri se vor deplasa la adresa indicata. Pe langa faptul ca veti avea posibilitatea de a consultata oricand aceste informatii, in ziua precedenta programarii va vom reaminti aceste detalii printr-o noua notificare.

 

Cautati un magazin online specializat in aer conditionat GREE ? Ati ajuns unde trebuie. ServInstal PMC va sta la dispozitie orice informatie legata de aparatele de aer conditionat GREE.

Pentru aparatele de aer conditionat GREE, ServInstal PMC va ofera consultanta de specialitate. Va invitam sa apelati pentru vanzari, montaj sau service aer conditionat si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati GREE va garanteaza calitate lucrarilor.

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aparatelor de aer conditionat gree.

 

VANZARI AER CONDITIONAT - Comenturi montaje si service aer conditionat

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

 

Servicii Aer Conditionat
Aer conditionat Gree