Igienizare aer conditionat Bucuresti si Ilfov

Igienizare aparate de aer conditionat Vanzari, Montaj si service aer conditionat
Bun venit

ServInstal PMC va ofera atat confortul climatic cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin urmatoarele servicii si anume: vanzarea, montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat, igienizarea aparatelor de climatizare, service si consiliere in folosirea aparatelor de aer conditionat.


Igienizare aparate de aer conditionat - Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

Igienizare aparate de aer conditionat

Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

 
ServInstal PMC este o firma specializata in vanzarea, montarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat.

 

Simti un miros urat in casa sau in birou? De cele mai multe ori sursa mirosurilor neplacute este chiar instalatia de aer conditionat, unde umezeala favorizeaza dezvoltarea mucegailului si bacteriilor precum legionella pneumophila, acestea fiind cauzele unor alergii sau chiar ale pneumoniei.

Aparatul de aer conditionat este conceput pentru a crea confort. Totusi, din cauza bacteriilor care se depun in filtrele acestuia, sanatatea utilizatorilor poate fi pusa in pericol. De aceea este necesara curatarea aparatului de aer conditionat de impuritati pentru ca acestea sa nu ajunga in casa ta. Pe de alta parte, o curatare periodica a aparatului de aer conditionat asigura functionalitatea deplina a acestuia. Bine intretinut, acesta va functiona o perioada indelungata de timp si va tine alergenii departe de tine si de familia ta. Fara o curatare periodica, intr-un final aparatul se va defecta si va necesita reparatii care se vor dovedi costisitoare.

 

În vremuri precum cele pe care le traim – insuportabil de calduroase – reflexul normal este sa calmam termometru cu ajutorul aerului conditionat.

Nicio alta inventie nu ar fi putut fi mai binevenita…

Doar ca, folosit în mod abuziv, îti poate face mai mult rau decât bine.

Aerul conditionat - AVANTAJE

Totodata, aerul conditionat reprezinta un plus si pentru sanatate. Cardiacii si batranii pentru care o zi caniculara este o amenintare reala pot trece cu succes peste aceasta provocare daca stau intr-un loc racit cu aer conditionat.

„Simptomatologia rinitei alergice se poate ameliora datorita filtrelor.

Insa aparatele de aer conditionat nu indeparteaza doar caldura. Folosirea lor rationala duce la prevenirea poluarii, a prafului, polenului, implicit a alergiilor, crizelor de astm si bolilor respiratorii asociate poluarii. Se recomanda pacientilor cu astm sa aiba aer conditionat.

 

Cum se întretine aparatul de aer conditionat

Medicii sustin faptul ca aparatul de aer conditionat este purtator de microbi, iar mediul racoros este unul propice pentru ca acestia sa se dezvolte. Astfel, se recomanda igienizarea aparatului de aer conditionat la începutul sezonului cald, pentru a nu ne pune în pericol sanatatea.

 Ce obtii daca iti igienizezi frecvent aparatul de aer conditionat?

Dispare disconfortul produs de mirosul neplacut

Un aer rece si CURAT
Se reduce riscul aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor
Economisesti bani curatand aparatul energie electrica (un radiator murdar are o eficienta mai   scazuta cu cca 20% comparative cu unul curatat periodic)
Prelungesti viata ventilatorului (un radiator murdar va solicita mai mult ventilatorul fapt ce va  conduce la o durata de viata mai mica a acestuia)

                  Pentru a preveni problemele neplacute cauzate familiei dumneavoastra de aerul conditionat va recomandam igienizarea periodica a aparatelor.

 

 

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va punem la dispozitie serviciului SMS Alert, confirmam imediat programarea dumneavoastra, furnizundu-va intr-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua si ora la care reprezentantii nostri se vor deplasa la adresa indicata. Pe langa faptul ca veti avea posibilitatea de a consultata oricand aceste informatii, in ziua precedenta programarii va vom reaminti aceste detalii printr-o noua notificare.

 

Cautati un frigotehnist specializat in aer conditionat din Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie. ServInstal PMC va sta la dispozitie pentru orice tip de service la aparatele de aer conditionat.

Pentru aparatele de aer conditionat, ServInstal PMC va ofera consultanta de specialitate. Va invitam sa apelati pentru vanzari, montaj sau service aer conditionat si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor.

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aerelor conditionate montate.

Ne mandrim cu furnizarea de produse de la cei mai importanti producatori de prima clasa, precum şi de serviciile efectuate de catre un personal CALIFICAT .

Noi oferim diverse solutii pentru climatizare la obiecte rezidentiale, birou, comerciale și industriale. Diferite tipuri de aparate de aer conditionat, puteri și mijloacele de instalare (de perete, de podea, tip caseta, de coloana și etc). Oferim o gamă larga - de la sisteme mici, potrivite pentru uz casnic pȃna la mari sisteme de climatizare industriale și suprafete extinse la obiecte comerciale, banci, birouri, restaurante și etc. Toate produsele oferite de noi sunt potrivite, atat pentru încalzire, cat si pentru racire.

 

Suntem pregatiti sa efectuam montaje, service, incarcari cu freon, igienizari periodice in Bucuresti pentru urmatoarele marci de:

Vanzari, montaje si service de aer conditionat in:

Vanzari, instalari si reparatii pentru aparatele de aer conditionat in judetul:

Igienizare aparate de aer conditionat - Comenturi montaje si service aer conditionat

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

 

Servicii Aer Conditionat