INSTALARE - MONTAJ AER CONDITIONAT

MONTAJ AER CONDITIONAT Vanzari, Montaj si service aer conditionat
Bun venit

ServInstal PMC va ofera montaj aer conditionat in Bucuresti si Ilfov pentru principalii producatori de aer conditionat: Daikin, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Gree, Hitachi, Midea etc...


MONTAJ AER CONDITIONAT - Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov

 

MONTAJ AER CONDITIONAT BUCURESTI - ILFOV

 

ServInstal PMC este o firma specializata in vanzarea, montarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat.

 

 

MONTAJ AER CONDITIONAT - VANZARI AER CONDITIONAT

MONTAJ AER CONDITIONAT

zona acoperita: Bucuresti si Ilfov

 

 

Echipa din care este formata firma noastra vine in intampinarea clientilor cu servicii de montaj aer conditionat Bucuresti profesionale la cel mai mic pret in orasul Bucuresti si pe o raza de 20 de km.

Orice lucrare de montaj aer conditionat executata cu noi beneficiaza garantat de folosirea manometrelor si a pompei de vid. In cadrul instalarilor de aere conditionate folosim scule si unelte profesionale cat si material de calitate.

Daca tocmai ati achizitionat o instalatie de aer conditionat este indicat sa apelati la un montaj – instalare aer conditionat in Bucuresti, Ilfov. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.

Montaj – Instalare aer conditionat se refera la:

 • traseu frigorific 3ml (teava, izolatie, cablu electric, furtun de condens si matisaj)
 • o singura strapungere prin zid (beton, bca sau caramida)
 • nu se fac strapungeri prin: grinzi sau stalpi de rezistenta.
 • cablu elecrtic de legatura intre unitati 4×1,5: 3,5 ml sau 4×1,5: 3,5 ml
 • elemente de fixare:dibluri si holzsuruburii
 • in functie de aparat-suruburi m8 - 4 buc, saibe plate 8 buc, piulite m8 - 8 buc
 • tub evacuare condes 3,5ml

 

 

Instalare - Montaj aer conditionat detalii:

 • unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior intr un loc accesibil pentru montare si interventie.
 • traseul frigorific ce depaseste 3ml accesoriile de mascare si manopra aferenta va fi suportata de cumparator.
 • traseul frigorific este fixat aparent NU prin tavan, rigips sau ingropat in perete.
 • nu se fac reparatii sau finisari in urma strapungeri zidului.
 • suportul (console) de fixare a unitatii exterioare va fi suportata de cumparator.

 

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va punem la dispozitie serviciului SMS Alert, confirmam imediat programarea dumneavoastra, furnizundu-va intr-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua si ora la care reprezentantii nostri se vor deplasa la adresa indicata. Pe langa faptul ca veti avea posibilitatea de a consultata oricand aceste informatii, in ziua precedenta programarii va vom reaminti aceste detalii printr-o noua notificare.

 

Cautati un frigotehnist specializat in aer conditionat din Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie. ServInstal PMC va sta la dispozitie pentru orice tip de service la aparatele de aer conditionat.

Pentru aparatele de aer conditionat, ServInstal PMC va ofera consultanta de specialitate. Va invitam sa apelati pentru vanzari, montaj sau service aer conditionat si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor.

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aerelor conditionate montate.

Ne mandrim cu furnizarea de produse de la cei mai importanti producatori de prima clasa, precum şi de serviciile efectuate de catre un personal CALIFICAT .

Noi oferim diverse solutii pentru climatizare la obiecte rezidentiale, birou, comerciale și industriale. Diferite tipuri de aparate de aer conditionat, puteri și mijloacele de instalare (de perete, de podea, tip caseta, de coloana și etc). Oferim o gamă larga - de la sisteme mici, potrivite pentru uz casnic pȃna la mari sisteme de climatizare industriale și suprafete extinse la obiecte comerciale, banci, birouri, restaurante și etc. Toate produsele oferite de noi sunt potrivite, atat pentru încalzire, cat si pentru racire.

MONTAJ AER CONDITIONAT - Comenturi montaje si service aer conditionat

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

 

Servicii Aer Conditionat